S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

 

 

 

 

Nakupujte bezpečně

 

 


 

 

spolupracujeme:

 

TOPlist infopanel

Podporuje mojeID

RECENZE NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ

Přidáno: 09.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží nebylo dodáno v důsledku vyprodání zásob, což mě mrzí.

 

 

Přidáno: 20.12.2017

miky

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost dodani

 

Přidáno: 16.12.2017

Libor Pospíšil

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Nabízí dopravu pouze PPL

 

Přidáno: 05.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé doručení

Proti:

Stolička měla být dárek,krabice byla ale natolik poškozena,že ji v ní nemůžeme jako dárek předat v původním obalu.A nebyla to rozhodně chyba doručovací služby,evidentně již tak byla zabalena (pomačkaná a roztrhaná krabice)

 

Přidáno: 01.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

super - rychlé - dobře zabalené

 

Přidáno: 27.11.2017

David

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost, komunikace, zboží v bezvadném stavu odpovídající popisu na e-shopu

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Váš nákup i za Vaši recenzi a budeme velice rádi, pokud některý z našich obchodů i v budoucnu opět navštívíte.

Tým Praktický obchod.
 

Přidáno: 16.09.2017

šedá eminence

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

plně spokojen,cenou i dodací lhůtou

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Váš nákup i za Vaši recenzi a budeme velice rádi, pokud některý z našich obchodů i v budoucnu opět navštívíte.

Tým Praktický obchod.
 

Přidáno: 07.09.2017

Martina

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

přehledný e-shop
bezva ceny
komunikace s obchodem
rychlé vyřízení objednávky
dodání zboží

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Váš nákup i za Vaši recenzi a budeme velice rádi, pokud některý z našich obchodů i v budoucnu opět navštívíte.

Tým Praktický obchod.
 

Přidáno: 10.07.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

BEZPROBLÉMOVÝ NÁKUP, JINÉ E-SHOPY JI UMĚJÍ LACINĚJI DOPRAVU

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Váš nákup i za Vaši recenzi a budeme velice rádi, pokud některý z našich obchodů i v budoucnu opět navštívíte.

Tým Praktický obchod.
 

Přidáno: 07.06.2017

marie

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

byl to můj první nákup v tomto obchodě a jsem
naprosto spokojená

Pro:

rychlé vyřízení objednávky

Proti:

nevím

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Váš nákup i za Vaši recenzi a budeme velice rádi, pokud některý z našich obchodů i v budoucnu opět navštívíte.

Tým Praktický obchod.
 

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ